2020-02-14   Jighead AB, företaget bakom Sveriges största tjänst för försäljning och administration av digitala fiskekort, öppnar nu iJakt.se - en ny tjänst för administration och försäljning av jaktkort. 

Tjänsten riktar framförallt in sig mot de som förvaltar och administrerar jakträtt, t.ex. viltvårdsområden, och underlättar administration och förvaltning av jaktkort. Jaktområdet kan minska eller helt slippa kontanthantering, då de som jagar själva kan betala online och får ett digitalt jaktkort skickat till sig. För området öppnar sig nya möjligheter runt modern, smart förvaltning och kommunikation med de som jagar - t.ex. med funktioner för att göra utskick och kommunicera, markera kartgränser och punkter och hantera jaktlag.

"Där iFiske lägger stort vikt på att marknadsföra fiskevatten och sälja fiskekort till allmänheten, kommer iJakt istället fokusera på att underlätta jaktområdets administration och göra det enklare för de som köper jaktkort" säger Thomas Abrahamsson som står bakom utvecklingen av den nya tjänsten. "Vår plattform bakom iJakt är mycket lättanvänd, välbeprövad och utbyggd - och här ser vi en ny möjlighet att använda den även inom jaktområdet".

För mer information, se https://www.iJakt.se/ eller kontakta iJakt på 013-73330 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 Din varukorg är tom.