Anslut befintliga återförsäljare och få samtidigt alla fördelarna med de digitala jaktkorten, t.ex. enklare administration, inga tryckta kort, enklare ekonomisk uppföljning och ett smidigt system för kontroller, återrapportering och mycket mer.

Kunden betalar som vanligt i butikens kassa, men med den viktiga skillnaden att det inte fylls i information på ett tryckt kort, utan man skriver istället in informationen om köparen på iJakts webbsida.

Butikerna får ett eget lösenord som de använder för att godkänna köp. I butiken måste det finnas en internetansluten dator eller surfplatta. Möjlighet till utskrift på skrivare finns, men är inget krav. Ekonomiska underlag för provisionerna kommer automatiskt ur systemet, vilket är synligt både för återförsäljaren och er organisation - detta sparar tid och ger full kontroll.

Provisionen räknas ut automatiskt. Ni kan lägga upp hur många återförsäljare ni vill och det går att sätta provision individuellt per återförsäljare, till exempel kan bensinstationen få 15% provision, medan matbutiken får 5kr + 5% per jaktkort.

Fördelar

  • Slipp hantering av kontanter och pärmar och manuell ekonomisk uppföljning.
  • Minskade kostnader runt hantering och inköp av tryckta block.
  • Era fakturaunderlag mot återförsäljarna skapas automatiskt i vårt system vilket minskar er administration.
  • Jaktkorten genereras direkt och innehåller gällande regler, så ni kan enkelt ändra regler och blir inte bundet till information i tryckt form.

Funktioner

  • Utfärdar digitala jaktkort och skickar dessa till kund
  • Fritt antal återförsäljare kan läggas upp
  • Automatisk ekonomiska beräkningar på provision

Pris

Vi tar en fast avgift per utfärdat kort på 6kr/st inkl moms. Inga övriga avgifter tillkommer

 

Anslutning

Ökad tillgänglighet och enklare administration - fördelarna med digitala jaktkort är många. 

Att ansluta sig till iJakt som viltvårdsområde eller företag är enkelt och snabbt. Vi står för den tekniska lösningen och hjälper er att lägga upp era jaktkort på vår hemsida. Det vi behöver från er är information, t.ex. en beskrivning av ert område, era föreskrifter och regler, priser, mm. När vi väl har fått informationen vi behöver för att starta upp ert område hos oss kan ni vara igång på några dagar.

Starta er anslutning redan idag genom att kontakta oss på 013-73330 eller maila info@ifiske.se (Vi delar kundtjänst med iFiske) så hjälper vi er att komma igång. 

→ Kontakta oss

 

 

 Din varukorg är tom.