Vi är specialister på hantering av digitala jakt- och fiskekort och återrapportering. Digitala jaktkortsäljs via Internet eller av återförsäljare. De innebär väsentligt underlättat administration och har stora miljömässiga fördelar.

Sveriges modernaste tjänst

iJakt är en modern och väl utvecklad tjänst för jaktkort. På fiskesidan används samma tekniska system och där har vi sålt digitala fiskekort sedan 2001 och är Sveriges ledande portal. Bolaget tillhandahåller också IT-tjänster, hemsidor och teknisk rådgivning för föreningar och företag inom jakt- och sportfiskebranschen.

 

Anslut er!

Det är riktigt enkelt och helt utan kostnad att komma igång med försäljning av digitala jaktkort. Vi tar inte ut några anslutnings- eller årsavgifter! Vill du veta mer? Skicka ett mail eller ring så berättar vi hur det går till. 

 

Företaget Jighead AB som står bakom iJakt och iFiske är grundat, ägs och drivs av entreprenörer i Östergötland. Vi utvecklar och driver tjänsten iJakt.se och iFiske.se.

Företagsfakta

  • Organisationsform: Aktiebolag
  • Organisationsnummer: 556957-9757
  • Address: Jighead AB c/o Abrahamsson, Björnsbacken 3, 59077 Vreta Kloster
  • Kontakt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 013-73330
  • Hemsida: www.jighead.se

Företagsledning

Kjell Ideskär

Kjell Ideskär är Sveriges pionjär inom digitala jakt- och fiskekort. Han startade redan 2001 fiskekortet.com som är därmed är Sveriges äldsta leverantör av digitala kort.  På sin fritid fiskar Kjell mycket. På iFiske sköter Kjell framförallt bland annat ekonomin och kundsupporten.

 

 

 

 Din varukorg är tom.