Vi har idag flera sätt att sälja digitala jaktkort på som går att nyttja enskilt eller tillsammans. Med vårt system underlättas er administration och ni kan slippa krånglig och riskfylld kontanthantering.

  • Bli tillgängliga - dygnet runt, året runt - Sälj jaktkort online dygnet runt och nå ut till jägarna genom att finnas med på iJakt. Genom att sälja jaktkort online ökar ni er tillgänglighet och gör det enklare att hitta och köpa jaktkort. 
  • Minska er administration och kontanthantering - Mindre arbetsbörda för er kassör/ekonom. Smidiga underlag, full insyn och pengar som betalas ut till er konto! Enklare kan det inte bli. Dessutom sköter vi kundtjänsten åt er
  • Beprövat - Vi har varit aktiva inom branschen med fiske- och jaktkort sedan 2001.
  • I framkanten - iJakt erbjuder marknadens modernaste, säkraste och mest utbyggda system. Vi arbetar hela tiden för att lägga till nya funktioner i vårt system som efterfrågas av våra kunder.
  • Få nya möjligheter - Med digitala kort får ni nya möjligheter ni inte haft förut, t.ex. att enkelt kunna kommunicera med era kunder, få in fler jaktrapporter och bra statistik.

Digitala jaktkort

Ni som administrerar ett jaktområde kan snabbt och enkelt komma igång och sälja era jaktkort via Internet. Vår app- och webbutik är öppen dygnet runt, året om. Vi säljer och utfärdar jaktkorten åt er. Alla avtal som behövs med t.ex. banker och betalningslösningar är redan på plats och det enda ni behöver göra är att skriva ett avtal med oss.

Vårt kraftfulla eHandelssystem är byggt helt från grunden av oss för att hantera och sälja jaktkort digitalt. Det är alltså ingen obyggd webbbutik eller ett förändrat hotellbokningssystem, utan allt är skapat för att göra det enkelt och tydligt att det är jaktkort man köper.

Så fungerar köpet
Fiskaren hittar en beskrivning av ert område på vår hemsida/app och väljer att köpa ett eller flera jaktkort. De fyller i namn, adress, telefonnummer och eventuellt övriga uppgifter som ni kräver.

Vi erbjuder köparen flera betalningsalternativ och accepterar både svenska och internationella betalningar. Hos oss kan kunden betala med Swish, kreditkort (VISA, Mastercard, Discover, American Express), banköverföring (Swedbank, Handelsbanken, Danske Bank, SEB och Nordea), Paypal-konto eller faktura (Klarna).

Köpta jaktkort levereras inom några sekunder till kunden på tre sätt: Som ePost med PDF-bilaga, via ett SMS (mot en frivillig extra avgift som kunden själv betalar) och de dyker även upp i appen. Kunden kan välja att skriva ut jaktkortet eller nöja sig med att ha det i mobilen.

Ett jaktkort är ett avtal och ett distansköp...

Ett köp av ett jaktkort är att betrakta som ett avtal man ingår med säljaren, där man personligen förbinder sig till att följa de regler och bestämmelser som gäller. Före köp på iJakt ges kunden en möjlighet att läsa och acceptera regler och villkor som gäller. Som “bevis” utfärdas ett spårbart, personligt jaktkort.

“Distansköp” av en digital produkt, t.ex. ett jaktkort, är ett köp via mobil eller internet utan kontakt med en försäljare. För denna typ av köp gäller speciella bestämmelser och kräver eftertanke från er sida för att gällande lagar och regler ska uppfyllas. iJakts system är anpassat för detta.

 

 

Anslutning

Ökad tillgänglighet och enklare administration - fördelarna med digitala jaktkort är många. 

Att ansluta sig till iJakt som viltvårdsområde eller företag är enkelt och snabbt. Vi står för den tekniska lösningen och hjälper er att lägga upp era jaktkort på vår hemsida. Det vi behöver från er är information, t.ex. en beskrivning av ert område, era föreskrifter och regler, priser, mm. När vi väl har fått informationen vi behöver för att starta upp ert område hos oss kan ni vara igång på några dagar.

Starta er anslutning redan idag genom att kontakta oss på 013-73330 eller maila info@ifiske.se (Vi delar kundtjänst med iFiske) så hjälper vi er att komma igång. 

→ Kontakta oss

 

 

 Din varukorg är tom.